maanantai 29. heinäkuuta 2013

Ekku Lomapäiväääääääääääääää

Nojoo! Aamuni lähti käyntiin erittäin mukavasti ajatellen ettei herätyskelloni soinut tänä aamuna..joten valvoin myöhään ja nukuin tarpeeksi! Siinä parin puhelinsoiton jälkeen päätin pistää itseni lähtökuntoon että menisin käymään kaupungilla. Valiolla ainaski ja sit ehkä kauppaanki.

Kaupungilla käytynä päätin tehdä hieman raparperipaistosta (oman maan raparperistä ;) ),tässä lopputulosta





Kuvan teepakkaus ostettu Senäjoen Joupin Citymarketin Punnitse&Säästä myymälästä. Tee on erinmoista Piparmintun makuista! Ja ihana tuoksu kun upotat teepussin veteen...Maku on maistajan omassa makunystyröissä, jos tykkää ;) Ystäväni tarjosi minulle tätä joten pitihän minun itsekin sitä ostaaaaaaaaaaaaa<3

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

LOMALOMALOMALOMALOMALOMA

Tulihan otsikon aihe kaikille selväksi! Siis mehän puhutaan lomakuukausista, joillakin loman kesto on sen nelisen viikkoa. No minä (kaupungin sijaisena) sain yhteensä viimeiseltä (5:deltä kuukaudelta 8 lomapäivää..) Joten tänään alkoi osa pikkulomastani, elikä olen siis seuraavat 3 päivää lomalla, jonka jälkeen yhdeksi päiväksi töihin, jonka jälkeen taas fiilistelen pikkulomaani!!!!!!!!!!!!

IHANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!

Nämä ihanaiset drinkit nautittiin eilen Vauhtiajojen huumassa Sorsanpesällä. Tuli sekin paikka tutuksi "näin paikkakuntalaiselle" ;) 

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

#Tanskussa

Eilen kävin luovuttamassa verta paikallisessa Veripalvelussa jo toista kertaa! Ja aion toki jatkaa tätä hyvää tekoa vielä loppuvuonnakin kun saan taas seuraavan kerran tulla luovuttamaan lokakuussa!
Hemoglobiini oli taas huikeissa lukemissa, 171! No kyllähän siitä riittää antaa jo toisillekin vähäsen=D

Sain jopa tietää toisella luovutuskerralla veriryhmäni, se on B+ .

Tänään polskuteltiin sitten eilisten lepäilyjen jälkeen Tanelinrannassa ja pelailtiin likkakavereitteni kanssa samalla myös lentopalloa! Siitä on jopa tullut jo ihan tapa, vaikkei meitä montaa olekaan pelailemassa!

Tänään myös huomasimme meidän terassin kuistilla olevan taas tusinoittain muurahaisia, vaikkei tästä pitkäkään ole kun juuri myrkytin sen! No ei muutakun ostamaan lisää myrkkyä, tsau! Illanjatkoja kaikille!

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Vapaapäivä lookki 1