torstai 21. heinäkuuta 2011

Menoista jotakin?

Tänään tuo Taivaan Jumala ei osaa oikeen päättää, että sateleeko sielä tänään vettä vaiko paistaisiko aurinko?

Minäkin aamulla ennen töihin lähtöä (aamulla ennen kuutta) kävin keräämässä pyykkini pois naruilta että jos se alkaa heittää vettä, noh eihän ne tokikaan vielä kuivia olleet ja taloyhtiön kuivaushuonekin aukeaa vasta seitsemän tienoihin, että piti pyykit ripustaa sitten kylpyhuoneen vaivoiksi..

Ennen töihin menoa kun pyykkejä olin tuomassa sisälle, näin meidän pihassa taas isohkon kisulin, en tiedä kumpaa sukupuolta se oli. Ensin kissitin sitä hetken aikaa ja annoin sille käteni nuuskittavaksi. Kissahan kehräsi täyttä häkää ja kun kyselin siltä tiestysti "että mikä sun nimi on, se vastasi mulle et Purr " . Se oli sellainen tapaus. 

Tänään olisi Lakeuden ristissä sellainen kuin  (Eparia lainatakseni) "Tasokas ja omaleimainen sambialainen ZambianVocalCollection -kuoro" klo 20. Eparissa lisää juttua kyseisestä kuorosta.  Kuoro on vieraillut Suomessa jo kolmatta kesää ja esiinty ympäri Suomea niin kouluissa kuin festareillakin.

Että sen lisäksi tänään oisi myös yhteislauluilta Kampusrannassa klo 19, mutta jos satelee, kaippa nuo siirtyvät sisätiloihin.. =D Kiintoisaa!

Ei kommentteja: