torstai 4. elokuuta 2011

Haastetta kuvatessa

Elikä aikaa on tuonne syyskuun ensimmäiseen päivään asti. Kirjan olen löytänyt hyvissä ajoin, mutta nyt joudan jo puolesta kuusta (19.8.) palauttamaan kirjani paikalliseen pääkirjastoon,


mutta tärkeinhän minulla jo on tuo tekstin innoittama lause jota seuraa valitsemani numero , jotten paljastaisi liikaa..kertokoon kuvat puolestaan!!


Hyvää kesää kaikille!! Toivottavasti säät suosii lomailijoita ja meitä työssäkäyviäkin..töissä kyllä tarkenee!  Nyt on hieman ilmat viilentyneet parina aamuna kun on töihin joutanut varhain kun jo kello kuuden jälkeen lähtee aamutuimaan käveleskellen töihin..hyrr, oli kuin oisi syksy tulossa! Tarvi jo kaivella hanskoja käteensä ennenkuin lähti..
Itse kävin tänään tukkalääkärissä, elikä kampaajalla parturissa..pientä piristystä tähän tukkaani!! Ja elokuun pimeisiin iltoihin..Kyllä se syksy sieltä tulee!

2 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Päivämäärä on syntymäpäiväni:)

Selailin omia kuviani taaksepäin ja huomasin, että olit käynyt joulukuviani katsomassa kesäkuussa, joten pankaisin tänne kiitokseni kertomaan:)

Hyvää elokuun jatkoa ja yritetään tarjeta ja pysyä pirteinä tänään ainakin aurinko lämmittää:)

Sorja kirjoitti...

Kyllä, juu yritetään tarjeta!! Ja hienoja ovat joulukuvasi!!

Nyt on jäänyt käynnit vähemmälle tääläkin..pitäisi vain jaksaa joka päivä käydä päivittämässä! On tämä sen verran mielenkiintoista puuhaa, kuvien kerääminen muille nähtäviksi.

Mutta tulee aina otettuja liian "ISOJA kuvia" niit täytyy sitten samantein kuvaohjelmalla pienentää ja kerätä kansio Omiin tiedostoihin jotta voi kuvat lisätää nopeammin.

Sellainen homma on hieman unohtunut! Mutta syksyn jatkoja!

On ainakin nytkin lämmintä!