keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Neuvolakuulumisia rv 37+6

Kyseltiin kuulumisia, ainakun se th kysyy, menin tänäänkin ns lukkoon, että joo aivan hyvin on mennyt ainakin tähän asti, hieman alkaa olla jo tukalat oltavat! Lirahtelusta puhuin, epäilin sen olevan valkovuotoa, toivonmukaan onkin sitä, koska ei ole mitään runsaita vuotoja ollut eikä hajueroja. Supistelut on alkanut, tänäänkin taas neuvolakäynnistä, joka oli tuossa aamupäivästä, vieläkin hieman tuntuu ja vessassa saa ravata. Vauvan sykkeet kuului, mutta jossain kohtaa hieman vaimeampana, vauvan pää alkaa olla hyvin kiinnittynyt alas lantioon, missä sen pitääkin olla! :) 
Viimeksi oli lääkärineuvola, siellä otettiin emättimestä GBS-näyte, joka oli positiivinen. Mietteitä, ajatuksia, vaikkei itselläni ole hengenhätää asian suhteen. Sitä voidaan ehkäistä antamalla riskiryhmien äideille synnytyksen aikana antibioottia laskimoon, jotta vältyttäisiin siltä, että vastasyntynyt ei kerkeäisi haukkaamaan hapesta sitä niinsanotusti. 

Että tälläisiä uutisia. Vauva edelleen raivotarjonnassa, liikkeitä ja supistuksia käskettiin seurailla ja tietenkin tätä lirahtelua kuinka ja minkälaisissa tilanteissa sitä tulee ja soittoa vain herkästi sitten synnärille, jos itseään vaivaa.


Rv 37+6 (Rv 35+6) 

Paino: 82.2kg (79.2kg) +1.45kg (+ 0.84kg)
Verenpaine: 125/80 (120/77)
Hemoglobiini: - (142)
SF-mitta: 34cm (32.5cm)
Syke: + (+)
Pissa: puhdas (puhdas)
Tarjonta: Rt (Rt)
Turvotus: + (+)

Ei kommentteja: